KriszTi marketing

KriszTi - etikus személyi márkaépítés

Kiemelt referencia 2.

2018. október 19. - KriszTi

A Projekt előtt és kivitelezés után

A kedves megbízók számára néhány főbb projektem fotóját közzéteszem, hogy legyen egyfajta elképzelés arról, hogy miként is zajlik egy épületmarketing szolgáltatás. Azaz miből lesz a "cserebogár". Az iroda kiindulási állapotából mit is tudunk kihozni közösen, a körülmények és a meghatározott források alapján.

P1 Media Group - Rádió 1 

Az utána képek esetében szintén nem a steril képeket tettem fel. Szeretem megmutatni, hogy miként lakták be az ügyfelek a megtervezett és kivitelezett tereket. Ebben a projektben is kiemelt jelentőségű volt a funkcionalitás. A megbízás specialitása, hogy bérelt ingatlanban kellett kivitelezni, ahol a bérbeadó elvárásait is tiszteletben kellett tartanunk. Nem lehetett szó falbontásokról, vésésekről és a burkolatok cseréjéről. Mivel a hidegburkolatokhoz nem nyúlhattunk, beszerzés alatt vannak a céges logókkal ellátott szőnyegek, amelyek némileg elvonják a figyelmet a régi burkolatokról. Fontos volt, hogy egy esetleges költözés során a kivitelezett dekorációs elemek továbbvihetőek legyenek.

Előtérből recepció

Az előtérbe bekerült az egyedi kivitelezésű recepciós pult, amely egy rafinált ledes megvilágítást kapott. Lecseréltük a régi beépített bútor ajtajait és felmatricáztuk. A falfestést követően további matricákat alkalmaztunk és a mennyezeti világítást is lecseréltük. Ezekkel a fényhatásokkal é bútorokkal, érzetre képesek voltunk növelni a térérzetet.elo_te_r.jpg

A fogadótérben szép, új otthont kaptak a halacskák is. Egyedi gyártású szekrényre helyeztük az akváriumot, amelynek meghosszabbított oldalfalára céginformációs matrica került. Ebből az elosztó térből nyílik a pénzügy és tárgyalótér, valamint a vezetőségi irodák és az értékesítők munkaállomása.

akva_rium.jpg

A megbízóim különleges figyelmet szentelnek ügyfeleiknek. Hangulatos és kényelmes várakozó teret szerettek volna az ügynökséghez érkezők számára. A műfűvel körbevett darts tábla alkalmat teremt egy kis szórakozásra is. A műfű a dekorációs funkciója mellett falvédelmi feladatot is ellát. Ebben a térszakaszban is brandépítő falmatrica került a falra.

elo_te_r_2.jpg

Női iroda egy igazi nőnek

Olyan irodát szerettem volna alkotni, megbízóm számára, amely kifejezi a kifinomult eleganciáját. Beáta mindemellett pörgős, sportos, szenvedélyes és rendkívül jól inspiráló vezető. Néhány elemet megtartottunk, de alapvetően megújítottuk az irodát.

no_i_iroda.jpg

Beáta legfontosabb projektje a családja, gyermekei, akik a legnehezebb napokon is erőt adnak számára. Éppen ezért ledes megvilágítású fotótartókat is felhelyeztünk a falra, amelynek révén Beáta bármikor rátekinthet a jó hangulatú családi fényképekre.

bea_ta.jpg

Multifunkciós színtér

A vezetői iroda egyben a megbeszélések színhelye is, mert szép, tágas tere lehetőséget teremt egy kényelmes találkozóhoz.

iroda_2_0_1.jpg

Egy csepp természet is beköltözött az irodába. A zuzmófalra felhelyezett, ledes hátsó megvilágítású, rozsdamentes Rádió 1-es logó rendkívül hatásos eleme a térnek. A nagy felületű zuzmó hívogató puhasága méltóságteljesen uralja a teret.polc_1.jpg

Hívogató természet...

logo2.jpg

Relax és művészet

Az egyedi tervezésű és kivitelezésű borhűtő szekrényként helyet kapott minden, ami a deluxe érzetet fokozhatja egy irodában. A festmények újrakeretezése után méltó helyre kerültek a művész barátok csodálatos alkotásai.

ka_ve_sarok_1.jpg

Sportos elegancia

Az iroda kialakítása során maximálisan a tulajdonos igényeire hangolódtunk. A gyors belvárosi mobilitást garantáló bringának is megfelelő helyet terveztünk. A falvédelemről is gondoskodtunk, matricázott bútorlapokkal. Az arculati elemeket ebben az irodában is kihangsúlyoztuk.

iroda_2_2.jpg 

Kreatív hangok a kreatív térben

A hangstúdióban minimális ráncfelvarrást végeztünk. A tematikusan megtervezett matricákkal feldobtuk az üvegfelületeket.

stu_dio.jpg

Összességében egy rendkívül innovatív projekt részese lehettem. A megbízói páros üzleti partnerei is lelkesen segítettek a kivitelezésben és a szinte baráti összefogás egy szépséges eredményhez vezetett. Egyszer sem volt értetlenkedő szemöldökfelvonás, vállvonogatás, homloktörölgetés, kényszeredettség. Megbízóim lendületes üzletemberek, akik sosem hezitáltak a döntések meghozatalakor. Gyors, célratörő, határidőket dinamikusan előmozdító együttműködésben vehettem részt, amelyet ezúton is szeretettel köszönök nekik!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr3914310709
süti beállítások módosítása