KriszTi marketing

KriszTi - etikus személyi márkaépítés

Szolgáltatások

2016. április 18. - KriszTi

Miben tudunk segíteni?

 

1. Épületmarketing 

Marketing szemléletű irodaberendezés

Szolgáltatásainkkal az irodád/üzleted összhangba hozzuk a céljaiddal. Köss minél több üzletet, ügyfélbarát módon kialakított belsõépítészeti térben! Irodád/üzleted berendezése és dekorálása során kiemelten használjuk az ügyfeleket befolyásoló marketing eszköztárat. Fõbb referenciák: Rádió1, Jéwé Kft. tárgyaló, fogadótér, pénzügy belsõ tereinek átalakítása, berendezése, marketing dekorálása.

Kiknek ajánljuk? 

Olyan vállalkozásoknak, akik szeretnék kihasználni a marketing lehetőségeit az irodaberendezésben, annak érdekében, hogy igényes légkörben minél több üzletet kössenek. 

Mi a menete és az ára? 

Amikor egy vállalkozás elindul, gyakran pont a megjelenésre nincs már kapacitás. A folyamatosan feszített munkatempó mellett nincs idő ilyesmivel foglalkozni. Mindemellett az üzleti teret a tulajdonos általában már nem is látja objektíven, hiszen nap, mint nap résztvesz a pörgésben. Itt jövünk mi a képbe.

Kollégáinkkal felmérjük az irodát/üzletet és marketing szemléletű diagnosztikát készítünk.

Beszélgetünk az ügyfél elképzeléseiről, stílusáról, a konkrét  céljairól, hogy pontosan mit szeretne elérni. Mindezekkel összhangban készítjük el az irodaberendezési terveket.

Igény esetén tanácsadóként a kivitelezésben is rész vállalunk.

Óradíjban dolgozunk, amelynek bruttó összege 5.000 Ft.

2.1. Marketinganimáció 3D-s logó 

Tűnj ki versenytársaid közül 3D-s logóval a virtuális térben. Egy igényesen animált logóval, szolgáltatásodra utaló rövid videóval lépj szintet a többiekhez képest. A technikailag naprakész marketing technológiák használatával azt közvetíted, hogy történjen bármi, mindig képes vagy felvenni a fordulatot és azonnal reagálsz a felmerülő igényekre.

Kiknek ajánljuk? 

Olyan vállalkozásoknak, akik szeretnék az on-line megjelenésüket feldobni egy kis különlegességgel annak érdekében, hogy kitűnjenek versenytársaik közül, ezzel erősítve megjegyezhetőségüket. Amikor az ügyfelek döntenek, az ár mellett mindig keresnek valami fogódzót, amit megragadhatnak. Az ilyen 3D-s megjelenéssel erősíted a potenciális ügyfelekre gyakorolt hatást. A potenciális ügyfélből legyen érdeklődő és az érdeklődőből legyen ügyfél! Köss minél több üzletet ennek az apró trükknek a segítségével!

Mi a menete és az ára? 

Ennél a szolgáltatásnál nem is kell feltétlenül személyesen találkoznunk. Megbeszéljük a céljaid, üzleted fő profilját és miután elküldöd számunkra a megfelelő formátumú logódat, és rövid időn belül elkészítjük a 3D-s, animált logód. Felhasználhatod a facebook oldaladon, a rólad készült bemutatók elején és végén, kivetített előadásaid végén (pl. ppt végére is beilleszthető), weboldaladon, stb. Ennek díja átlagosan bruttó 70.000 Ft.

A 3D-s reklámvideók már egy összetettebb folyamat, ebben az esetben több egyeztetésre van szükség és az ár egyedi.

2.2. Marketinganimációs kisvideók

Marketing animáció szolgáltatásunkkal olyan rövid animációs kisvideókat kínálunk számodra, amellyel egyedi hatást érhetsz el személyként és cégként egyaránt.

Kinek ajánljuk? 

Aki röviden és közérthetően szeretne bemutatni egy terméket, szolgáltatást, céget, vagy éppen egy személyt. Statisztikák szerint az emberek figyelmére maximum 1 percig számíthatunk és ha nem ragadja meg, már kattint is tovább. Az animáció éppen ezért nagyszerű lehetőség, hiszen 1 percben vizuálisan képesek vagyunk közölni, figyelmet fenntartani, megragadni.

Mi a menete és az ára?

Annak érdekében, hogy mégis legyen egy kiindulási információ az árak tekintetében, egy 1 perces videó, alap grafikákkal + ügyfél által megküldött (és általunk az animációba beépített) céges grafikai elemekkel, logókkal: bruttó 250.000 Ft összeggel kalkulálhatsz. Az árak az egyedi igényeknek megfelelően változhatnak.
Ennek megtérülése rendkívül gyors, hiszen a közösségi oldalakon megosztott, figyelemfelkeltő videók segítségével, akár már egyetlen új üzlet behozza az animációra fordított összeget. 

Ha minden szükséges anyagot és információt megkapunk, onnantól számítva hozzávetőlegesen egy-két hónap és máris oszthatod a közösségi oldalakon a frappáns és megkapó animációd.

Ezen a linken találsz néhány általunk elkészített videót: http://hola.hu/marketing-animacio/

Ha felkeltettem érdeklődésed, keress minket a marketinganimacio@gmail.com levélcímen, vagy a +36 30 754 5605 telefonszámon!

Kriszti Marketing csapata

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr48640958
süti beállítások módosítása