KriszTi marketing

KriszTi - etikus személyi márkaépítés

Kemelt referencia 1.

2018. október 09. - KriszTi

A Projekt előtt és kivitelezés után

Ügyfeleim kedvence az előtt/utána fotók, amelyek megmutatják, hogy milyen gyümölcsöző volt az együttműködésünk. Én személy szerint hiába tervezek bármit is, ha nincs hozzá egy kezdeményezően nyitott ügyfél, aki végigviszi a közös elképzeléseket. 

Jéwé Kft.

Az utána képek esetében szándékosan nem a steril képeket tettem fel, mert szeretem azokat a fotókat, amelyek megmutatják, hogy miként lakták be az ügyfelek a megtervezett és kivitelezett tereket. A mottóm, hogy sosem érdemes a dizájnt túltervezni a funkció terhére, mert nem lesz praktikus...

Tárgyaló

elo_tteuta_na_ta_rgyalo.jpg

Az alábbi kép egy "majdnem kész" fotó a tárgyalóról. Itt még hiányoztak a faliképek, a fehér, kördekoráció és a növények, de szépen látszik a kedvenc tárgyaló asztalom :-) Az asztal egyik különlegessége, hogy a zuzmó dekoráció tálcás alapja az asztalba süllyesztett módon került beépítésre.

A Jéwé logó felett egy motorosan legördíthető projektorvászon található, amely ügyfelem elképzeléseit dícséri.

31743535_10209781839977563_6579334815898664960_n.jpg

Az alábbi képen látható, hogy már majdnem minden a helyére került. Egyből szembetűnő, hogy milyen fontosak a marketing szemlélettel megtervezett vászonképek. Elengedhetetlen dekorációs elemek.

ta_rgyalo_sze_p.jpg

A tárgyaló egy másik perspektívából. A falon található levél erezetét idéző motívum egyedi gyártású falmatrica, amely külön megvilágítást kapott. Rendkívül kellemes hangulatot áraszt.

ta_rgyalo_ma_sikperspekti_va.jpg

 

 

Jéwé logó Wallgo zuzmó környezetben. A logó ledes megvilágítást kapott hátulról és felkapcsolva megvilágítja a zuzmót, ami drámai hatást ad a logónak.

img_2821.jpg

Felkapcsolva...

megvila_gi_tottlogo.jpg

Pénzügy

erika_iroda.jpg

Előtér

Az előtérben látható 3D-s fa dekoráció levél formáit zuzmóval töltöttük ki. Élőben lenyűgöző és egyből rácsodálkozó a hatás.

elo_tteuta_na_elo_te_r.jpg

Íme a fa dekoráció közelebbről...

fako_zeli.jpg

Ez a projekt egy nagyszerű munka volt és az ügyfelem egy elképesztően precíz üzletember, akinek irígylésre méltó energiái vannak, amelyeket szimultán képes mozgósítani egyszerre több feladatban is. Le a kalappal a cég vezetése és a kollégák együttműködése előtt! Boldog vagyok, hogy együtt dolgozhattunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr1414292607
süti beállítások módosítása