KriszTi marketing

Épületmarketing a személyi márka szolgálatában...

2016. július 06. - KriszTi

Mit takar az épületmarketing / irodamarketing szolgáltatás?

varoterem2.jpg

 

Az üzleti életben fontos az első benyomás. Miközben a potenciális és meglévő ügyfeleid betipegnek az irodádba és/vagy telephelyedre, első benyomásokat szereznek úgy, hogy Veled, a lenyűgöző üzleti guruval még nem is találkoztak. Nála, Te már arról a szintről indulsz, ahová az első benyomások őt elrepítették, vagy letaszították.

Nem mindegy, hogy milyen irányba terelődik az ügyfél gondolata, amikor hozzád érkezik. Ezek mind-mind befolyásolhatók, mégpedig a marketing eszközeivel.

Ugyanúgy felmérem, hogy ki vagy, mi a történeted, mivel foglalkozol, mit szeretnél közvetíteni magadról és pontosan mit szeretnél elérni, mint a szemléyi márkaépítés folyamatánál. Az épület / iroda / telephely tekintetében arra összpontosítok, hogy mindezek összhangba kerüljenek, különféle marketinges lakberendezési fogásokkal.

Ez alatt értendő egy "újradizájn" folyamat. Azaz játszunk a fényelemekkel, színekkel, bútorzattal, növényzettel, logózott kiegészítőkkel, kihelyezett szlogenekkel, mobil falakkal, stb...

terasz.jpg

A kivitelezés vezényletét csak akkor tudom vállalni számodra, ha a saját csapatom végzi el a munkálatokat. Mivel ügyfeleim gyakran saját, kiépült kivitelezői ismerettséggel rendelkeznek, a kivitelezés általam történő koordinálásához nem szoktunk ragaszkodni, de továbbra is szívesen besegítek és ha szükséges, tanácsokat adok.

Milyen szakemberek kellhetnek a kivitelezéskor? Például festő, villanyszerelő, asztalos, vízvezetékszerelő, kertész, dekoros és gondoskodni kell a szükséges bútordarabok beszerzéséről (ki megy el érte és mikor, ki szereli össze). Ezeken a területeken megbízható, minőségi kapcsolatrendszerrel rendelkezem.

Pontosan mire tudsz megbízni?

Tervezés, ötletelés, kivitelezés vezénylete.

 

targyalo.jpg

Mennyibe kerül?

Nagyon egyszerű, óradíjban dolgozom. Óránként Bruttó 5.000 Ft értékben és hidd el, nem húzom az időt, számtalan dolgom van :-)

És egy kis extra: igény szerint előtte és utána fotók, valamint az újradizájn folyamatáról felgyorsított videó, amely később marketing céllal is hasznosítható.

Itt láthatsz is egy példát:

 

Jelenleg a szolgáltatásom Pécs és vonzáskörzetében érhető el.

Keress bizalommal!

Dr. Szontágh Krisztina

Kriszti Markting

+36 30 754 5605 

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr438870296
Nincsenek hozzászólások.