KriszTi marketing

KriszTi - etikus személyi márkaépítés

Animációs videó

2016. április 27. - KriszTi

Marketing animáció 

Marketing animáció szolgáltatásunkkal olyan rövid animációs kisvideókat kínálunk számodra, amellyel egyedi hatást érhetsz el személyként és cégként egyaránt.

Kinek hasznos egy ilyen animáció? 

Aki röviden és közérthetően szeretne bemutatni egy terméket, szolgáltatást, céget, vagy éppen egy személyt. Statisztikák szerint az emberek figyelmére maximum 1 percig számíthatunk és ha nem ragadja meg, már kattint is tovább. Az animáció éppen ezért nagyszerű lehetőség, hiszen 1 percben vizuálisan képesek vagyunk közölni, figyelmet fenntartani, megragadni.

Mennyibe kerül egy közel 1 perces animáció? 

Annak érdekében, hogy mégis legyen egy kiindulási információ az árak tekintetében, egy 1 perces videó, alap grafikákkal + ügyfél által megküldött (és általunk az animációba beépített) céges grafikai elemekkel, logókkal: bruttó 250.000 Ft összeggel kalkulálhatsz. Az árak az egyedi igényeknek megfelelően változhatnak.
Ennek megtérülése rendkívül gyors, hiszen a közösségi oldalakon megosztott, figyelemfelkeltő videók segítségével, akár már egyetlen új üzlet behozza az animációra fordított összeget.

Hol tudunk találkozni, hogy megbeszéljük a részleteket? 

Általában szükségtelen a személyes találkozó. A hatékonyság és gyorsaság érdekében minden részletet kezelhetünk e-mailben, vagy online csevegési felületen. Amennyiben ragaszkodsz a személyes találkozóhoz, természetesen nyitottak vagyunk rá.

Mennyi idő alatt készül el az animáció? 

Ha minden szükséges anyagot és információt megkapunk, onnantól számítva hozzávetőlegesen egy-két hónap és máris oszthatod a közösségi oldalakon a frappáns és megkapó animációd.

Referenciák

Ezen a linken találsz néhány általunk elkészített videót: http://hola.hu/marketing-animacio/

Ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket a marketinganimacio@gmail.com levélcímen, vagy a +36 30 754 5605 telefonszámon!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztimarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr768668344
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása